kinnusenmylly-jauho-uutinen

ROHKEA NETTIUUDISTUS PALKITSEE

Nettisivujen uudistaminen rakenteitaan ja sisältöjään myöten on aika ajoin useimpien yritysten edessä, vaikka sivujaan huoltaisikin taiteen sääntöjen mukaan säännöllisesti ja tehokkaasti.

Nettiuudistuksessa pois yhden osoitteen taktiikasta

Utajärvisen Kinnusen Myllyn nettiuudistus on ollut Siberialle isomman luokan nettiuudistus, jossa kiinteä yhteistyö asiakkaan kanssa näkyy nyt erinomaisena lopputuloksena.

Aikaisemmin Kinnusen Myllyllä oli vain yksi osoite ja yksi domain. Sen päästä löytyivät tämän 50-vuotisen perheyrityksen molemmat tuotteet: jauhot kuluttajille ja leipomoille sekä rehut. Lisäksi domainin takaa sai tietoa yrityksestä itsestään ja sen viljanostoista, onhan Kinnusen Mylly yksi pohjoisen Suomen merkittävimpiä viljanostajia ja -jalostajia.

Nettiuudistuksen myötä päädyttiin jakamaan sivut kolmen eri domainin alle – toki niin, että jokainen kokonaisuus löytyy vaivatta myös muista kokonaisuuksista. Uudistus on perusteltu, sillä pääsääntöisesti tuotteilla on eri kohderyhmänsä tai vähintäänkin eri tuotetta etsitään eri tarkoituksessa.

Uudistusratkaisut osa yrityksen arvomaailmaa

Kolmen domainen uudistus mahdollisti sisällön huikean kehittämisen sivustojen rakenteesta lähtien. Tavanomaiset vaihtoehdot haluttiin korvata ratkaisuilla, jotka jo itsessään kertovat yrityksestä ja sen arvomaailmasta.

Esimerkiksi jauhopuolelle syntyi uudenlainen osio Makuja & mahdollisuuksia. Vastaavasti rehutuotteiden sivusto keskittyy sisältöihin, joista on hyötyä tilallisille aina ruokintaratkaisuista lähtien. Rehuosiossa voi myös etsiä rehutestin avulla omalle tilalle sopivinta lypsykarjan täysrehua.

Visuaalisuuteen elinvoimaa myös kameran takana

Nettiuudistuksessa sisällöllisten tavoitteiden lisäksi olennaista oli luoda selkeästi visuaalisemmat sivustot kuin edeltäjänsä.

Kuvamaailmassa haluttiin painottaa maanläheisyyttä ja elinvoimaisuutta mahdollisuuksien mukaan pohjoisella tvistillä. Luonto onkin läsnä sivustolla aivan niin kuin se on läsnä Kinnusen Myllyn arkityössä.

Merkittävä osa etenkin jauhosivuston tuotekuvista on myös Siberian kuvaamia.

Tutustu sivustoihin
www.kinnusenmylly.fi
www.kinnusentahtirehut.fi
www.viljanosto.fi