Hofler

Hofler Oy on luottanut Siberian näkemykseen brändi-ilmeensä kirkastamisessa. Kyseessä on pohjoissuomalainen, vuodesta 1962 toiminut perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita käsineitä sekä naisille, miehille että lapsille.

Yritys haki Siberiasta kotimaisen ja kansainvälisen myyntinsä tueksi mieleenpainuvia ideoita sekä vahvaa konseptisuunnittelun ymmärrystä ja osaamista. Tavoitteena olivat ratkaisut, jotka toimisivat erinomaisesti niin digitaalisissa medioissa, kuten brändin internetsivuilla, sekä perinteisemmissä markkinointikanavissa, mm. brändin useissa katalogeissa.

 

Tartuimme haasteeseen ideoimalla yritykselle sen juurista ja pohjoisen vaativien ilmasto-olosuhteiden ymmärryksestä nousevan kuvakonseptin ja äänensävyn.

Kiteytimme yrityksen lupauksen muotoon ”Nature of Quality”. Se vastaa sanasta sanaan yrityksen tahtotilaa ja osaamista: Hofler on mm. patentoinut useita suunnitteluratkaisujaan.

Vastaavasti visuaaliseen keskiöön nostimme pohjoisen luonnon, kauniilla tavalla karun sielunmaiseman, jonka synnyttämät mielikuvat ovat puhtaasti positiivia myös kansainvälisesti.

Konseptuaalisten ratkaisujen lisäksi työstimme yrityksen logon ja fontiston vastaamaan brändin nykyistä laajuutta ja kansainvälistä toimintaa.

www.hofler.fi