Kinnusen Mylly, internetsivut

Kun Siberia tarttui Kinnusen Myllyn nettiuudistukseen, meille suunnittelijoille oli selvää, että useita vuosia aikaisemmin toimistossamme suunnitellut sivut tulisi uudistaa kokonaan käyttöliittymällisesti ja sisällöllisesti. Aika oli armottomasti ajanut monien aikaisempien ratkaisujen ohi.

Siberia lähti liikkeelle Kinnusen Myllyn tuoteperheistä. Syntyi ehdotus, että yhden kinnusenmylly.fi-sivuston sijasta kokonaisuus jaettaisiin kolmen domainin alle. Näin saatiin omat sivukokonaisuudet myllyn tuoteperheille – Kinnusen Myllyn jauhoille ja Kinnusen Tähti-rehuille – sekä viljanostolle, sillä mylly on yksi pohjoisen tärkeimmistä viljanostajista ja -jalostajista.

Kolmen domainin jaottelu antoi erinomaiset lähtökohdat sisällön suunnitteluun. Tuotevalikoiman lisäksi tuoteperheiden omille sivuille on voitu tuoda laajasti sekä tuotteisiin liittyvää asiantuntijatietoa että yrityksen arvoja, vahvuuksia ja tarinaa esille nostavaa sisältöä. Sisällön suunnittelussa on huomioitu myös hakukoneoptimoinnin kannalta olennaisimmat seikat.

Sisällöllisten muutosten lisäksi uudet sivustot on suunniteltu paljon edeltäjäänsä visuaalisimmiksi. Visuaalisen maailman suunnittelun lisäksi Siberia on vastannut uusien kuvien stailauksesta, rekvisiitasta ja valokuvaamisesta. Katso lisää Siberian kuvaussuunnittelusta.

 

Kinnusen Mylly on utajärvinen perheyritys, jonka myllyn kivi liikahti ensimmäisen kerran yli 50 vuotta sitten. Se hyödyntää tuotteissaan pohjoisen puhdasta viljaa. Työllään yritys huolehtii osaltaan pohjoisten maakuntien elinvoimaisuudesta ja ainutlaatuisten luonnonvarojen säilymisestä.

Lue lisää rohkeasta nettisivu-uudistuksesta.

www.kinnusenmylly.fi
www.kinnusentahtirehut.fi
www.viljanosto.fi