Palvelut

Visuaalinen suunnittelu ja brändi

Visuaalinen suunnittelu on asiantuntijatyötä, jossa kokemus ja näkemys ovat tärkeitä. Yrityksen visuaaliseen ilmeeseen sisältyy kaikki se mikä tuo yritykselle tai tuotteelle persoonallisen ja erottuvan identiteetin. 

Visuaalisen suunnittelua tarvitaan, kun luodaan logoja, painotuotteita, nettisivuja ja yleensäkin kaikkea silmillä nähtäviä keinoja erottua ja luoda yhtenäistä kuvaa yrityksestä. 

Logosuunnittelu

Logo on yrityksen visuaalisen ilmeen perusta. Jo ensimmäisellä silmäyksellä hyvä logo antaa mielikuvan yrityksen toimialasta, arvoista ja laadusta. Myöhemmin se myös muistuttaa asiakasta yrityksestä ja sen palveluista. Toimivan logon suunnittelu vaatii niin teknistä ammattitaitoa kuin luovaa kykyä ottaa huomioon kaikki sisään rakennettavat mielikuvat. Näin logosta saadaan hyvä lähtökohta yksilölliseen ja toimivaan yritysilmeeseen.

Luonnosteluvaihe on olennainen osa logosuunnittelua.

Graafinen ohjeisto

Graafinen ohjeiston tarkoitus on opastaa käyttäjää käyttämään yrityksen logoa, ilmettä tai äänensävyä yhtenäisesti ja brändin mukaisesti riippuen ohjeiston laajuudesta. Lähes poikkeuksetta tuotamme visuaalisen ilmeen ja logouudistuksen ohella myös graafisen ohjeiston asiakkaallemme.

Graafinen ohjeisto ohjaa mm. logon käyttöä.

Brändiuudistus

Visuaalinen ilme on osa yrityksen brändiä. Parhaimmillaan visuaalinen ilme tukee yrityksen brändiä ja päinvastoin. Bändiuudistuksen suunnittelussa yrityksen arvot, visiot ja missiot ovat perusta, jolle brändi rakennetaan. Brändiuudistuksessa visuaalinen uudistus ja asiakaslupaus luo muistettavan kokonaisuuden. 

Muita palvelujamme:

Katso liittyvät työnäytteet

  Palvelemme paremmin — pyydä vaikka tarjous

  Yhteistyö lähtee yhteisestä näkemyksestä. Täytä oheisen lomakkeen tiedot. Meiltä saat vastauksen ja kutsun tapaamiseen, etänä tai kasvotusten tilanteen mukaan. Lyhin tie onnistuneeseen lopputulokseen voi olla yhden klikkauksen päässä.

  Ota yhteyttä

  Sakari Kemppainen

  Toimitusjohtaja
  040 751 0128
  sakari.kemppainen@siberia.fi